DESSO AIRMASTER ® FOR HOME
VOOR GEZONDERE LUCHT IN HUIS

Voor betere luchtkwaliteit in huis is er DESSO AirMaster® for Home. Dit innovatieve tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een vlakke vloer. Opdwarrelend stof door spelende kinderen of openzwaaiende deuren wordt met DESSO AirMaster® for Home flink teruggedrongen. Hoe? De speciale garens houden het stof vast. Alleen de stofzuiger krijgt ze los!

Qua uitstraling is DESSO AirMaster® for Home echt ontworpen naar de laatste home decoration trends: een stoer lussenpool tapijt met een pure en natuurlijke uitstraling. Het kleurenpalet bevat kleuren zoals zand, kiezel, hout en olijf. Dat onderstreept nog eens extra het tijdloze en natuurlijke karakter van het tapijt.


Gezonder klimaat

DESSO AirMaster® for Home zorgt voor een gezonder binnenklimaat

Elke keer als iemand een deur opent of voorbij loopt, dwarrelen fijne stofdeeltje op. Deze stofdeeltjes kunnen leiden tot ademhalingsproblemen.

Met DESSO AirMaster® for Home worden fijne stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden tot de eerstvolgende stofzuigbeurt. Zo adem je minder stof in en zorgen we voor een gezonder binnenklimaat.

Zo werkt het

Unieke garenstructuur DESSO AirMaster® for Home

De unieke structuur van DESSO AirMaster® for Home voorkomt dat stof weer in de lucht terechtkomt doordat:

  1. Zeer fijne stofdeeltjes worden opgevangen en vastgehouden door het dunne garen van de DESSO AirfiltersTM
  2. Grovere stofdeeltjes worden opgevangen door het dikkere garen van de DESSO DustCollectorsTM
  3. De unieke structuur van DESSO AirMaster® for Home voorkomt dat stof weer in de lucht terechtkomt.

Door regelmatig te stofzuigen worden stofdeeltjes eenvoudig en beter verwijderd dan bij ander tapijt. Tevens zorgt regelmatig stofzuigen er voor dat de werking gegarandeerd blijft.

Desso Airmaster® for Home

Kenmerken

Merk Desso
Kwaliteit Airmaster® for Home
Kleurnummer 1660
Type tapijt Luspool
Materiaal 100% PA
Breedte 400 cm
Geschikt voor kamerbreed, vloerkleed op maat
Adviesprijs € 41,24 m2 (400 cm)
C2C certificaat

Kleuren

Eigenschappen

Akoestiek

q

Antistatisch

L

Brandgedrag Cfl-S1

T

Lichtechtheid

p

Zwaar woongebruik

D

Normaal projectgebruik

F

Trappen

h

Vloerverwarming

e

Zwenkwielen intensief gebruik

g

Geluiddempend

s

Comfortwaarde 2

l

We ontmoeten u graag in onze winkel in Weurt

Het mooie van ons beroep is het creëren van een plek waar U zich helemaal thuis voelt. Wij bieden U de professionele ondersteuning om tot die unieke sfeer te komen. Gordijnen, verf, vloeren en andere interieuraccessoires: Van Summeren, Nijmegen Gordijnen, verf, behang, vloeren en allerlei andere interieuraccessoires bestelt u bij Van Summeren Woondecoratie in de omgeving van Nijmegen. Wij hebben alles in huis om uw droominterieur samen te stellen. Laat u verrassen door onze verwarmende, inspirerende collectie trendsettende woonartikelen: wat uw smaak ook is, wij vinden altijd de perfecte match. Of u nu houdt van een retro woonstijl of de voorkeur geeft aan een strak en modern interieur. Woonartikelen voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding bestelt u bij de specialist in Weurt, bij Nijmegen. Bekijk onze prachtige, tijdeloze stoffen: gordijnen in omgeving Nijmegen koopt u bij ons. Wij voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook voor alle mogelijke kleuren kwaliteitsverf, merkvloeren, behang, tapijt en kleuradvies zijn wij uw vertrouwde adres. Onze woonzaak is alle dagen van de week geopend met uitzondering van de zondagen. Wij zien u graag tegemoet in onze schitterende showroom!

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Weurt. Tot ziens bij Van Summeren Woondecoratie!

Adresgegevens

Mortelweg 1, 6551 AE ,
Weurt

Telefoon:

0246771505
Taxandriaweg 15, 5142 PA Waalwijk, Tel: +31 (0)416 684100