• Industrial Living
  Dit robuuste interieur is authentiek én aangenaam

 • New Classic
  Luxe en comfort, wát een stijlvolle combinatie

 • Modern Minimal
  Door de kunst van het weglaten ontstaat heerlijk veel ruimte

HET MOOISTE TAPIJT in Alblasserdam

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

 • Industrial Living
  Dit robuuste interieur is authentiek én aangenaam

 • New Classic
  Luxe en comfort, wát een stijlvolle combinatie

 • Modern Minimal
  Door de kunst van het weglaten ontstaat heerlijk veel ruimte

We ontmoeten u graag in onze winkel in Alblasserdam

Wij hebben zoveel in huis dat we het nooit allemaal kunnen laten zien.......... Maar een goede indruk geven kunnen we wel. Als wij u ontmoeten in onze inspirerende showroom zult u merken dat wij de tijd voor u nemen. Wij luisteren naar uw wensen en komen ook graag bij thuis voor een persoonlijk interieuradvies. Ontwerpen doen we met behulp van 3D-tekenprogramma waarmee we denkbeeldig met u door uw toekomstige interieur kunnen lopen. Wij adviseren u met veel enthousiasme bij het zoeken naar dat ene meubel, de juiste vloervedekking of dat mooie gordijn. bij ons vindt u exclusieve meubelen, verlichting, stoffering en accessoires. Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen huis door voor elke ruimte de juiste sfeer en functionaliteit te bepalen. Dat kan ook in een zakelijk pand. Wij hebben alle kennis en professionaliteit in huis om aan uw droomhuis gestalte te geven.

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Alblasserdam . Tot ziens bij Van der Vlist Interieur!

Adresgegevens

Plantageweg 70, 2951 VH ,
Alblasserdam

Telefoon:

0786912471