HET MOOISTE LAMINAAT in Waalwijk

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd. Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor wordt zonder aarzelen 25 jaar garantie op de vloer gegeven. Dat is perfect voor een huis waar een gezin woont. Of waar gezellig een paar huisdieren over de vloer wandelen. Laminaat is zeer slijtvast en geluiddempend, zeker in combinatie met de ondervloer.

Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. En met het longboard laminaat (extra lange planken) komt nog meer nadruk te liggen op de ruimtelijke beleving van de woning.

De installatie is zo gedaan. De vloerplaten zijn zo ontworpen om ze met een simpele klik aan elkaar te bevestigen.

Onze collectie laminaat

We ontmoeten u graag in onze winkel in Waalwijk

Magneet Interieurs is uw specialist op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie en vloeren. We werken met de mooiste collecties en zijn u graag van dienst met een advies op maat. Meubelzaak in Waalwijk In onze meubelzaak in Waalwijk laten we u graag de onze collectie meubels van onder andere Topform, bedden, matrassen, stoelen, tafels, shutters van Jasno en vloeren zien. Online kunt u op deze website al meer dan voldoende inspiratie op doen maar in onze showroom ziet u pas echt wat Magneet Interieurs in huis heeft. Klik door de verschillende oplossingen, zoals u die in andere meubelzaken in Waalwijk niet zomaar tegen zal komen. We zorgen voor een uniek aanbod onder de woonwinkels in Waalwijk en kunnen u uiteraard van dienst zijn met aanvullende informatie, maak een afspraak met ons voor persoonlijk advies! Als gerenommeerde meubelzaak in Waalwijk zorgen we er daarmee graag voor dat u bij ons heerlijk ontspannen kunt woonwinkelen. Al lang voordat de woonboulevard in Waalwijk bestond was Magneet Interieurs er al! Met meer dan 90 jaar ervaring in de meubelbranche en een prachtige vernieuwde collectie van merken zoals Karat, Jasno, Topform en Slaapkenner sluiten wij aan op de wensen van onze doelgroep. Stap gewoon eens binnen in onze woonwinkel, zodat we u precies kunnen laten zien wat er mogelijk is of u wat inspiratie op kunt doen. Wat uw wensen ook zijn, we zijn u graag van dienst in onze meubelzaak in Waalwijk. Kijk ook eens in onze meubel outlet voor meubelen tegen scherpe prijzen! Kortom, Magneet Interieurs is dé persoonlijke woonwinkel in Waalwijk. Met alles onder één dak zijn wij de enige complete woninginrichter in de omgeving van Waalwijk. Graag tot zien in onze showroom!

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Waalwijk. Tot ziens bij Magneet Interieurs!

Adresgegevens

Grotestraat 331, 5142 CA,
Waalwijk

Telefoon:

0416333017