• Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

  • Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

  • Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

DE MOOISTE HOUTEN VLOEREN in Waalwijk

Een mooie ondergrond van echt hout. Die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van Tarkett. Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken. Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen. De bovenkant van het materiaal is voorzien van een harde wax. Vijf lagen wax die verhard zijn met UV.

De vloer hoeft niet geschilderd of geschuurd te worden, het hout is direct klaar voor gebruik. Dat is te danken aan de afwerking met een vijf-laags matte lak. En de montage? Daarvoor is een uniek systeem in de planken verwerkt, het 2-lock Push Down systeem. Dus gemakkelijk in elkaar klikken en even aanduwen. Eenvoudiger kan bijna niet. Tarkett biedt een ruime keuze aan designs. Ook is er keuze uit brede of juist extra lange houten planken.

Onze collectie houten vloeren

We ontmoeten u graag in onze winkel in Waalwijk

Magneet Interieurs is uw specialist op het gebied van wonen, slapen, raamdecoratie en vloeren. We werken met de mooiste collecties en zijn u graag van dienst met een advies op maat. Meubelzaak in Waalwijk In onze meubelzaak in Waalwijk laten we u graag de onze collectie meubels van onder andere Topform, bedden, matrassen, stoelen, tafels, shutters van Jasno en vloeren zien. Online kunt u op deze website al meer dan voldoende inspiratie op doen maar in onze showroom ziet u pas echt wat Magneet Interieurs in huis heeft. Klik door de verschillende oplossingen, zoals u die in andere meubelzaken in Waalwijk niet zomaar tegen zal komen. We zorgen voor een uniek aanbod onder de woonwinkels in Waalwijk en kunnen u uiteraard van dienst zijn met aanvullende informatie, maak een afspraak met ons voor persoonlijk advies! Als gerenommeerde meubelzaak in Waalwijk zorgen we er daarmee graag voor dat u bij ons heerlijk ontspannen kunt woonwinkelen. Al lang voordat de woonboulevard in Waalwijk bestond was Magneet Interieurs er al! Met meer dan 90 jaar ervaring in de meubelbranche en een prachtige vernieuwde collectie van merken zoals Karat, Jasno, Topform en Slaapkenner sluiten wij aan op de wensen van onze doelgroep. Stap gewoon eens binnen in onze woonwinkel, zodat we u precies kunnen laten zien wat er mogelijk is of u wat inspiratie op kunt doen. Wat uw wensen ook zijn, we zijn u graag van dienst in onze meubelzaak in Waalwijk. Kijk ook eens in onze meubel outlet voor meubelen tegen scherpe prijzen! Kortom, Magneet Interieurs is dé persoonlijke woonwinkel in Waalwijk. Met alles onder één dak zijn wij de enige complete woninginrichter in de omgeving van Waalwijk. Graag tot zien in onze showroom!

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Waalwijk. Tot ziens bij Magneet Interieurs!

Adresgegevens

Grotestraat 331, 5142 CA,
Waalwijk

Telefoon:

0416333017