HET MOOISTE TAPIJT in Dordrecht

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

We ontmoeten u graag in onze winkel in Dordrecht

Bij Van der Wiel in Zwijndrecht en Jokerdesign in Dordrecht bent u aan het juiste adres. Toonaangevende speciaalzaken op het gebied van totale woninginrichting. Bij elke vestiging staat een team deskundige interieurspecialisten klaar om u te adviseren over de laatste trends op het gebied van interieur en lifestyle. Ongeacht uw budget en woonwensen vindt u bij ons alles om uw woning naar eigen smaak in te richten. Laat u door ons inspireren en adviseren.

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Dordrecht. Tot ziens bij Jokerdesign Woninginrichting en Projectstoffering!

Adresgegevens

Vriesestraat 164, 3311 NS,
Dordrecht

Telefoon:

0786215560