DE MOOISTE PREMIUM VINYL STROKEN & TEGELS in Sprang Capelle

Premium Vinyl Stroken & Tegels zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor jouw woonkamer, maar ook voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. De slaapkamer of de zolder bijvoorbeeld.

Tarkett biedt een breed assortiment stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Het verschil met echt hout is daardoor bijna niet te onderscheiden. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken.

De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien zijn Premium Vinyl Stroken vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Onze collectie Premium Vinyl stroken & tegels

We ontmoeten u graag in onze winkel in Sprang Capelle

Welkom bij Desso Diamond dealer GP Decor ! GP DECOR is specialist als het gaat om vloerbedekking, houten vloeren en gordijnen voor u thuis. Wij geloven in echt vakwerk, mét service en garanties. U bent bij ons van harte welkom !

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Sprang Capelle. Tot ziens bij GP Decor!

Adresgegevens

Dick Flemmingstraat 23A, 5161 CA,
Sprang Capelle

Telefoon:

0416300966