• Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

  • Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

  • Dit prachtige natuurproduct is helemaal leg- en gebruiksklaar

DE MOOISTE HOUTEN VLOEREN in Drunen

Een mooie ondergrond van echt hout. Die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van Tarkett. Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken. Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen. De bovenkant van het materiaal is voorzien van een harde wax. Vijf lagen wax die verhard zijn met UV.

De vloer hoeft niet geschilderd of geschuurd te worden, het hout is direct klaar voor gebruik. Dat is te danken aan de afwerking met een vijf-laags matte lak. En de montage? Daarvoor is een uniek systeem in de planken verwerkt, het 2-lock Push Down systeem. Dus gemakkelijk in elkaar klikken en even aanduwen. Eenvoudiger kan bijna niet. Tarkett biedt een ruime keuze aan designs. Ook is er keuze uit brede of juist extra lange houten planken.

Onze collectie houten vloeren

We ontmoeten u graag in onze winkel in Drunen

Decokay Drunen in Drunen is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Een team van enthousiaste medewerkers staat 6 dagen per week klaar om u van dienst te zijn met advies en inspiratie.Onze zeer servicegerichte monteurs komen gratis en vakkundig de maten opnemen en tegen een vergoeding verzorgen zij de montage. Als het niet lukt om in de winkel tot een goede keuze te komen, geeft een styliste graag advies aan huis.

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Drunen. Tot ziens bij Decokay Hombergen!

Adresgegevens

Grotestraat 198, 5151 BR,
Drunen

Telefoon:

0416-372456