Het mooiste tapijt in Enschede

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water.

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

De uitgebreide tapijtcollectie van Tarkett bestaat uit de merken Desso, Parade en Bonaparte. Zo heb je ruime keuze uit een gevarieerd assortiment sfeervolle tapijten. Volop keuze voor ieder interieur.


Onze tapijt collectie

We ontmoeten u graag in onze winkel in Enschede

Al 40 jaar zijn wij een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van interieurinrichting. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: Tapijt, PVC stroken, Klik PVC, Vloerkleden, Vinyl, Laminaat, Gordijnen, Vitrage, Zonwering ,Horren en Projectinrichting. Voor een vrijblijvende offerte bent u van harte welkom bij een van onze twee filialen, en wij komen ook graag vrijblijvend bij u thuis om u te adviseren over vloer en/of raamdecoratie.

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Enschede. Tot ziens bij De Leeuw Tapijt Woning en Projectinrichting!

Adresgegevens

Oostveenweg 72, 7533 VW,
Enschede

Telefoon:

0534314537