HET MOOISTE TAPIJT in Winterswijk

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

We ontmoeten u graag in onze winkel in Winterswijk

Wij zijn gespecialiseerd in complete woningstoffering. Dat wil zeggen dat al uw woonwensen, wat betreft de inrichting van uw woning, bij ons in vervulling kunnen gaan. Al meer dan 40 jaar hebben wij de ervaring om het onze klanten optimaal naar hun zin te maken. Of het nu gaat om een klassiek interieur of om een moderne inrichting, wij kunnen u informeren over de laatste nieuwtjes in harde en zachte vloerbedekking, gordijnen, vitrages en binnen zonwerin

Plan via de knop "plan route" hieronder uw route naar onze winkel in Winterswijk . Tot ziens bij Colors @ Home Gigantisch wonen!

Adresgegevens

Weurden 16, 7101 NJ,
Winterswijk

Telefoon:

0543532900